COVID-19

Tijdens de tweede Lock-Down laten wij u niet in de kou staan. Als verkoper van medische hulpmiddelen, mogen wij onze werkzaamheden volledig verder zetten.
Om samen met u deze pandemie te bestrijden, hebben wij besloten om verder te werken achter gesloten deuren en op afspraak.
Uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen.

U kan ons op weekdagen (di-vrij) tussen 10 en 12 uur telefonisch contacteren voor een afspraak op 089/35.32.77.
Verder zijn wij steeds bereikbaar via ons emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tot slot herinneren wij u er ook graag aan dat u uw lenzen nu ook online kan bestellen via onze website en deze zelfs aan huis geleverd kan krijgen.

Wij hopen dat ieder van ons een goede gezondheid behoudt en we snel deze nare periode achter ons kunnen laten.

Optiek Theo Habex

In het centrum van Genk is er sinds 1955 één vertrouwd adres voor brildragers: Optiek Theo Habex.  
Het hele gezin vindt perfect aangepaste brillen in deze familiezaak. De uitstekende service van zaakvoerder Bart Habex, zijn moeder Ann en medewerksters Brigitte en Elien horen er standaard bij.

Stijladvies & oogmetingen

Als je een bril koopt bij Theo Habex, krijg je heel wat meer dan je verwacht. Wij zijn er om u te helpen bij de keuze van u bril om zo tot een prachtig resultaat te komen waar u zich goed bij voelt. Ook brilglazen zijn geen standaard artikel meer bij ons. We gaan uw ogen zo goed mogelijk screenen en uw zicht precies meten om samen met u het ideale brillenglas te vinden.

Brilmonturen & lenzen

Wij streven ernaar u te verwennen met het mooiste dat onze markt te bieden heeft. Van de beste materialen tot de meest complexe monturen en contactlenzen, omdat uw ogen uniek zijn.

Optiek THEO HABEX

Stationsstraat 24/3    3600 Genk

089 35 32 77

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

openingsuren

Maandag GESLOTEN
Dinsdag t.e.m. Vrijdag 09.00u -12.00u & 13.00u - 18.00u
Zaterdag 10.00u - 17.00u.